Avoimet tehtävät: Haemme lähihoitajia Rovaniemelle

20092018

ranua2

Caritas Rovaniemi tarjoaa asumispalveluja vammaisille ja ikäihmisille tavallisesta vuokraasumisesta tehostettuun palveluasumiseen, kattavat palvelut asumisen tueksi sekä yhteistä toimintaa. Haluamme tarjota aktiivisen asumisen yhteisön, jossa on hyvä elää.

Palvelujemme kysynnän kasvaessa
haemme lähihoitajia vammaistyöhön
auttamaan ja tukemaan asiakkaitamme arjessa.

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia työsuhteita. Lisäksi meillä on avoinna kaksi määräaikaista pidempää sijaisuutta (vähintään vuoden loppuun asti).

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta vammaistyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja henkilön on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.

 

Haku 30.9. mennessä

Hakeminen vakituiseen työsuhteeseen: Täytä sähköinen hakemus

Hakeminen määräaikaiseen sijaisuuteen: Täytä sähköinen hakemus

 

Lisätiedot:
Palvelupäällikkö Nina Siira-Kuoksa
nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi
p. 045 675 9329 (tiedustelut mielellään sähköpostilla)

Työpaikan osoite: Lapinkatu 1