Avoimet työpaikat: Haemme asukasohjaajaa Rovaniemelle

23052019

kuvapankki_iloiset naiset_

Haemme ASUKASOHJAAJAA (AMK) monipuoliseen tehtävään Caritas Rovaniemelle

Asukasohjaaja työskentelee pääsääntöisesti päivätyössä ja osallistuu vammaisasiakkaidemme ohjaustyöhön. Asiakkaamme ovat pääasiassa kehitysvammaisia ja neurologisesti vammaisia henkilöitä. He asuvat omassa asunnossaan ja tarjoamme heille yksilölliset asumispalvelut kotiin sekä apua kodin ulkopuolella. Talossa on runsaasti yhteistä tilaa asukkaiden monipuoliseen yhteisölliseen toimintaan. Tuemme asukkaitamme elämään oman näköistä elämää heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Monipuoliseen asukasohjaajan toimenkuvaan kuuluu lisäksi työskentely palvelukeskuksessa yleisissä asiakaspalvelutehtävissä, yhteisötoiminnan koordinoiminen, sekä hallinnollisia työtehtäviä mm. palveluesimiehen sijaisena toimiminen.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on sosionomin tai geronomin tutkinto (AMK). Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja halua toiminnan kehittämiseen. Työnkuvaa voidaan joustavasti muotoilla hakijan osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vammaisten ja ikäihmisten parissa. Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä yhteishengessä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävää hakevan henkilön on oltava rekisteröityneenä Suosikkiin. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista.

Hakeminen:
Hae tehtävää 6.6. mennessä. Täytä sähköinen hakemus

Lisätiedot tehtävästä:
Tiedustelut mielellään s-postitse nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi tai p. 045 675 9329.