Avoimet työpaikat: Haemme johtavaa ohjaajaa Caritas Metsolan kotihoitoon

23052017

hoitaja-ja-mummo

Caritaksen johtoajatuksena on mahdollistaa asiakkaidemme turvallinen kotona asuminen laadukkaiden palveluiden turvin. Haemme johtavaa ohjaajaa esimiestehtävään Metsolan kotihoitoon, joka tarjoaa kotihoitopalveluja palvelutalo Metsolan Kartanon ja Metsolan Hovin asukkaille.

Yksikön esimiehenä johdat jokapäiväistä toimintaa, sekä vastaat asiakas- ja omaisyhteistyöstä, työvuorosuunnittelusta ja palvelutoiminnan kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Lisäksi olet osa Caritaksen esimiestiimiä, jonka tehtävänä on kehittää palveluja ja koordinoida yhteistyötä eri palveluyksiköiden välillä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tutkinto (sairaanhoitaja, geronomi, sosionomi) sekä aiempi työkokemus kotihoidon esimiestehtävistä. Arvostamme aitoa kiinnostusta kotihoitopalveluihin, kykyä toiminnan kehittämiseen sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yhteisössä, tiimityötä hyvässä hengessä, koulutusmahdollisuuksia, monipuolisia henkilöstöetuja ja aktiivista virkistystoimintaa.

Lue lisää tehtävästä ja hae 11.6. mennessä