Avoimet työpaikat: Haemme projektityöntekijöitä ESR-hankkeisiin

25032019

kuvituskuva_1200

Haettavana kaksi määräaikaista projektityöntekijän tehtävää Caritas-Säätiön hallinnoimiin ESR-rahoitteisiin hankkeisiin. Toinen tehtävistä sijoittuu jo käynnissä olevaan Duunista totta -hankkeeseen (31.12.2020 asti) ja toinen Suunta elämälle -hankkeeseen (31.12.2021 asti). Työ alkaa sopimuksen mukaan kevään 2019 aikana, mikäli hankkeen ESR-rahoitus varmistuu.

Duunista totta -hankkeessa tavoitteena on työllistää vammaisia ihmisiä palkkasuhteiseen työhön. Työ on työhönvalmennusta, ohjausta ja neuvontaa työnhakijoille ja työnantajille. Eduksi katsotaan työllisyysasioiden tuntemus.

Suunta elämälle on sosiaalisen kuntoutuksen hanke, jossa tavoitteena on tukea asiakaskohderyhmien (vammaiset, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat) osallisuutta yksilö- ja ryhmäohjauksen keinoin. Tavoitteena on löytää suunta elämälle.

Molempiin tehtäviin eduksi luetaan työkokemus erityisryhmien parissa, verkostotyöskentely ja kokemus hanketyöstä. Tehtävät edellyttävät mahdollisuutta liikkuvaan työhön. Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä riittävää kokemusta ohjauksellisesta työstä.

Edellytyksenä molempiin tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi AMK). Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on kokoaikatyötä.

Hakeminen:
Hakuaika päättyy 5.4.2019. Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Jani Ronkainen, Duunista totta -hanke
puh: 044 468 4280

Annemari Eskola, Suunta elämälle -hanke
puh: 044 468 4274