Avoimet työpaikat: Haemme kokkia Ravintola Caritakseen

20032018

kokki

Haemme Ravintola Caritakseen KOKKIA opintovapaan sijaisuuteen

Caritas Ravintoloiden tehtävänä on tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotien asukkaille, sairaalan sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita.

Kokin työ sisältää lounasruokien valmistuksen erityisruokavaliot huomioiden sekä muita keittiön yleisiä tehtäviä.  Tarvittaessa olet valmis osallistumaan myös asiakaspalveluun. Olet vastuuntuntoinen, tiimityötaitoinen ja oma-aloitteinen ravintola-alan ammattilainen. Nautit ruoanvalmistuksesta ja olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä paineensietokyky, asiakaslähtöinen tapa toimia ja taitoa organisoida työtehtäviä. Edellytämme alan ammattitutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä.

Tarjoamme sinulle työtä yhteisössä, jonka työllä on merkitystä. Tehtävämme on tarjota maukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka on osa hyvää hoitoa palvelukodeissamme. Lounasravintoloissamme tarjoamme ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun, sekä yhteisöllisen paikan kohdata ja viihtyä.

Työyhteisönä olemme yhteisöllinen, koko ajan kehittyvä ja ketterä paikallinen toimija. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia etuja, mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin ja monipuolista virkistystoimintaa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2019 asti. Työ sisältää lauantaivuoroja sekä saattaa sisältää iltatöitä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES).

Työpaikan osoite:
Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 2.4.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Suvi Lindholm, puh. 050 407 4515
Arkisin klo 13-16