Avoimet työpaikat: Haemme kotiavustajia

31102018

avustaminen

Caritaksen palveluvalikoiman laajentuessa etsimme uusia työntekijöitä: Haemme KOTIAVUSTAJIA täydentämään kotihoitotiimejämme Oulussa.

Kotiavustajan työtehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaiden (pääasiassa ikäihmisten) avustaminen arjessa ja kodin askareissa, saattajana ja asiointiapuna oleminen vaikkapa kauppareissulla, lääkärikäynnillä, tai seurana ja apuna harrastuksissa ja ulkoilussa. Asiakkaiden kanssa voidaan käydä myös erilaisissa kulttuuritapahtumissa, kirkossa, kahviloissa tai kirjastossa. Kotiavustajien tehtävät täydentävät Caritaksen kotihoitotiimiä. Kotiavustajien tehtäviin ei kuulu hoidollisia tehtäviä.

Tehtävässä ei ole koulutusvaatimusta. Kotiavustajalla tulee kuitenkin olla hyvät sosiaaliset taidot ja iloinen palveluasenne, sekä hyvät kotitaloustaidot. Arvostamme myös käytännönläheisyyttä, luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Hakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä ja ajokortti.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus.

Hakeminen:
Lähetä sähköinen hakemus 19.11.2018 klo 16 mennessä.

Lisätietoja antaa:
Kotihoidon kehittämispäällikkö Outi Kaiponen, puh. 050 413 0809 ja
liiketoimintajohtaja Paula Tuominen, puh. 044 763 9291.

 

Katso kaikki avoimet tehtävät yhteisössämme