Avoimet työpaikat: Haemme lähihoitajaa Rovaniemelle

24102017

ranua2

Oululainen Caritas laajensi palvelutoimintaansa Rovaniemelle keväällä 2017. Lapinkatu 1:een avattu palvelutalo Caritas Rovaniemi tarjoaa erilaisia asumisen vaihtoehtoja ikäihmisille ja vammaisille tavallisesta vuokra-asumisesta tehostettuun palveluasumiseen, sekä kattavat palvelut ja vapaaehtoistoimintaa asumisen tueksi. Me haluamme, että yhteisömme ovat aktiivisia asumisen paikkoja, joissa on hyvä elää.

Haemme Rovaniemelle
LÄHIHOITAJAA

vammaisten asumispalveluyksiköihin

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvamma- ja/tai neurologisesta vammaistyöstä. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyötaitoinen.

Työyhteisönä Caritas on yhteisöllinen, jatkuvasti kehittyvä ja ketterä, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.

Hakeminen:
Haku tehtävään sähköisesti 31.10. mennessä. Linkki hakulomakkeeseen

Tiedustelut:
Sähköpostitse tai puhelimitse lähiesimies Marika Salmela puh. 044 468 4385, marika.salmela@caritaslaiset.fi