Avoimet työpaikat: Haemme lähihoitajia Rovaniemelle

26112018

kuvapankki_iloiset naiset_

Palvelujemme kysynnän kasvaessa haemme Caritas Rovaniemelle
LÄHIHOITAJIA

Haemme Caritas Rovaniemelle lähihoitajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin sekä pitkäaikaisiin sijaisuuksiin. Asiakkaamme ovat pääasiassa kehitysvammaisia ja neurologisesti vammaisia henkilöitä. He asuvat omassa asunnossaan, ja tarjoamme heille yksilölliset asumispalvelut kotiin sekä apua kodin ulkopuolella. Talossa on runsaasti yhteistä tilaa asukkaiden monipuoliseen yhteisölliseen toimintaan. Tuemme asukkaitamme elämään oman näköistä elämää heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta erityisesti vammaistyöstä sekä itsenäistä työotetta. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyötaitoinen.

Työyhteisönä Caritas on yhteisöllinen, jatkuvasti kehittyvä ja ketterä, ja jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Lähihoitajan sijaisuudet:

31.12.2019 asti
1.1.-20.9.2019
28.2.-28.11.2019

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakemus 9.12.2018 mennessä:

Vakituiseen lähihoitajan tehtävään

Määräaikaiseen lähihoitajan tehtävään

Tiedustelut:
Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Nina Siira-Kuoksa. Yhteydenotot mielellään sähköpostitse nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi tai puhelimitse p. 045 675 9329 (parhaiten arkisin klo 12-14).

Työpaikan sijainti Lapinkatu 1.

 

Katso kaikki Caritas Yhteisön avoimet työpaikat