Avoimet työpaikat: Haemme palveluesimiestä Ravintola Caritakseen

01112017

kokki

Etsimme tiimimme ravintolatyön ammattilaista palveluesimiehen tehtävään. Ravintolamme tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotiemme asukkaille sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita. Olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla on kyky johtaa innostavasti henkilöstöä. Kehität jatkuvasti toimintaa ja nautit yllättävistäkin tilanteista kestäen muutostilanteiden paineet. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen esimiestehtävästä.

Työhösi kuuluu käytännön työtä ravintolassa ja hallinnollisia tehtäviä. Osallistut henkilökunnan kouluttamiseen sekä ateriapalvelujen toiminnan kehittämiseen. Tiimiisi, jonka lähiesimies olet, kuuluu 12 työntekijää. Esimiehenäsi toimii ateriapalvelupäällikkö.

Edellytämme sinulta

  • ravintola-alan osaamista
  • tehtävään soveltuvaa esimieskoulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä
  • Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
  • kykyä kehittää ja innostaa sekä halua onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa
  • hyvää organisointikykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Työyhteisönä olemme yhteisöllinen, koko ajan kehittyvä ja ketterä paikallinen toimija. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia etuja, mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin ja monipuolista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Noudatamme tehtävässä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Työpaikan osoite on Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.

Hakeminen:
Täytä hakemus sähköisesti sunnuntaihin 19.11.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ateriapalvelupäällikkö Anna-Maija Siikaluoma p. 045 636 5372
1.-3.11., 8.-10.11. ja 13.-17.11.2017 klo 12.00 – 15.00 välisenä aikana