Avoimet työpaikat: Haemme puhdistusalan työntekijää

12092018

siivous

Haemme vammaisten asumispalveluyksikköön
puhdistusalan työntekijää vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluvat vammaisten asumisyksikön yhteisten tilojen ja asukkaiden asuntojen siivous, sekä avustaminen yleisissä arjen askareissa. Tehtävä edellyttää puhdistusalan tutkintoa sekä ohjaustaitoja, koska asuinhuoneiden siivous tapahtuu yhdessä asukkaiden kanssa.

Hakemamme henkilö on luotettava, tunnollinen, asiakaspalveluhenkinen ja omaa hyvän suomen kielen taidon. Eduksi katsotaan kokemus vammaisten kanssa toimimisesta, mutta tärkeintä on reipas ja ennakkoluuloton asenne. Ajokortti sekä hygieniapassi ovat hakijalle eduksi.

Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja arjessa tukena ovat yksikön osaavat työkaverit. Ensisijainen työpiste on Oulunsalossa. Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus. Tehtävän työaika on arkipäivisin aamuvuorossa ja työaikamuoto on jaksotyö. Työ alkaa aikaisintaan 15.10. tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen:
Hakuaikaa tehtävään on 23.9. saakka. Täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja antaa:
puh: 045 636 5160/ siivoustyön esimies Soile Hirvonen, sähköposti: soile.hirvonen@caritaslaiset.fi

 

Katso kaikki avoimet työpaikat