Avoimet työpaikat: Haemme ravintolaan ravitsemistyöntekijää

24082018

kokki

Haemme Caritas Palveluiden ravintoloihin (Ravintola Caritas ja Ravintola Matriiti) osa-aikaista RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ, työaika vähintään 60h / 3vko.

Caritas Ravintoloiden tehtävänä on tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotien asukkaille, sairaalan asiakkaille sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita.

Ravitsemistyöntekijän työ sisältää avustavia keittiötyötehtäviä, salaattipöydän valmistusta ja esillelaittoa, kotiruokien pakkaamista, astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitoa, linjaston täyttämistä, asiakaspalvelua sekä tarvittaessa kassatyöskentelyä ja kokouskahvituksista huolehtimista.

Olet vastuuntuntoinen, tiimityötaitoinen ja oma-aloitteinen ravintola-alan peruskoulutuksen käynyt aurinkoinen persoona. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin juttuun ja osaat kohdata asiakkaan. Olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi sekä oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle työtä yhteisössä, jonka työllä on merkitystä. Tehtävämme on tarjota maukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka on osa hyvää hoitoa palvelukodeissamme. Lounasravintoloissamme tarjoamme ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun, sekä yhteisöllisen paikan kohdata ja viihtyä.

Työyhteisönä olemme yhteisöllinen, koko ajan kehittyvä ja ketterä paikallinen toimija. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia etuja, mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin ja monipuolista virkistystoimintaa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on vakituinen, työajan vähimmäistuntimäärä on 60h / 3vko. Työ sisältää lauantaivuoroja sekä saattaa sisältää iltatöitä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES).

 

Työpaikan osoite:
Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.


Hakeminen:
Hae 16.9.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Suvi Lindholm, puh. 050 407 4515
Arkisin klo 13-16