Avoimet työpaikat: Haemme sairaanhoitajaa Rovaniemelle

05022018

ranua2

Oululainen Caritas laajensi palvelutoimintaansa Rovaniemelle keväällä 2017. Lapinkatu 1:een avattu palvelukeskus Caritas Rovaniemi tarjoaa erilaisia asumisen vaihtoehtoja ikäihmisille ja vammaisille itsenäisestä vuokra-asumisesta tehostettuun palveluasumiseen, sekä kattavat palvelukeskuksen palvelut ja vapaaehtoistoimintaa asumisen tueksi. Me haluamme, että yhteisömme ovat aktiivisia asumisen paikkoja, joissa on hyvä elää.

Haemme Rovaniemelle
SAIRAANHOITAJAA

Haemme Caritas Rovaniemelle sairaanhoitajaa sijaiseksi määräaikaiseen tehtävään 31.8.2018 saakka, tehtävä mahdollisesti vakinaistetaan myöhemmin. Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa, aiempaa kokemusta vammais- ja vanhustyöstä sekä itsenäistä työotetta. Työssäsi vastaat asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä ja toimit työyhteisösi lähihoitajien ohjaavana tukena. Työ sisältää lisäksi työskentelyä vammaisten asumispalveluiden kotiryhmissä noin 50 % työajasta. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyötaitoinen.

Työyhteisönä Caritas on yhteisöllinen, jatkuvasti kehittyvä ja ketterä, ja jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Työ on pääasiassa päivätyötä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Hakeminen: Täytä sähköinen hakemus 15.2.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä: Yksikön päällikkö Nina Siira-Kuoksa arkisin kello 8-9 p. 045 675 9329 tai sähköpostitse: nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi