Avoimet työpaikat: Haemme siivouspalvelun tiimivastaavaa

09112018

siivoustiimiläisiä

Tiimivastaavaaksi Caritaksen siivouspalveluun

Haemme siivouspalveluun tiimivastaavaa, jonka työtehtävistä noin 75 % on siivoustyötä ja loput siivoustyönohjaamista sekä siivousesimiehen työparina olemista.

Tarjoamme monipuolisia siivouspalveluja asiakkaidemme kodeissa ja omissa palveluyksiköissämme. Meillä siivoojat näkyvät arjessa ja ovat tärkeä osa Caritas Yhteisöä.  Asiakkaamme ovat pääasiassa ikäihmisiä ja vammaisia, mikä tuo työhön myös sosiaalisen ulottuvuuden. Monelle oma siivooja tulee tutuksi viikoittaisilla käynneillä ja samalla vaihdetaan kuulumiset.

Hakemallamme henkilöllä on puhdistusalan koulutus, siivoustyön kokemusta, hyvät asiakaspalvelutaidot sekä tietotekniset perustaidot. Siivoustiimissämme työskentelee 13 vakituista laitoshuoltajaa ja joukko osa-aikaisia siivoojia apukäsinä. Etsimme ennen kaikkea tiimiimme sopivaa joukkuepelaajaa, joka on joustava ja osaa sujuvasti ratkoa arjessa eteen tulevia yllättäviäkin tilanteita.

Tarjoamme vaihtelevaa ja itsenäistä työtä, sekä hyvät laitteet ja välineet työn tekemisen tueksi. Tarjoamme mahdollisuuden koulutuksiin, aktiivista virkistystoimintaa ja henkilöstöetuja. Meillä tehdään työtä hyvässä tiimihengessä.

Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työ on kokoaikaista päivätyötä. Työ alkaa viimeistään 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakeminen:
Hae tehtävää 7.12. mennessä. Linkki sähköiseen hakemukseen

Lisätietoja antaa:
Siivousesimies Soile Hirvonen-Katiska, puh. 045 636 5160

 

Katso kaikki avoimet työpaikat Caritaksessa