Avoimet työpaikat: Haemme uusia osaajia Caritas Lääkäritaloon

20102016

Oululainen, vuonna 2012 perustettu Caritas Lääkäritalo tarjoaa yksityislääkäri- ja työterveyspalveluja Oulussa ja Raahessa. Työterveydessä palvelemme jo 9000 työntekijää. Yksityisasiakkaiden määrä on myös vahvassa kasvussa. Liity yli 50 asiantuntijamme joukkoon tuottamaan aidosti paikallisia ja laadukkaita terveyspalveluja kaiken ikäisille.

Palvelujemme kysynnän jatkaessa vahvaa kasvuaan haemme uusia osaajia:

 

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIA osaksi moniammatillista työterveystiimiä.

Omaat kehitysmyönteisen, joustavan ja asiakaslähtöisen työskentelytavan. Jos tunnet mielenkiintoa työyhteisötyöhön sekä esimiestyön kehittämiseen, olet etsimämme henkilö. Arvostamme työterveyshuollon erikoistumisopintoja sekä työkokemusta työterveyshuollosta. Liitä hakemukseesi palkkatoivomus. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ työterveys- ja yksityislääkäripalvelujen myyntitehtäviin.

Eduksi katsotaan terveydenhuollon koulutus tai aiempi alan työkokemus. Arvostamme myös kokemusta asiantuntijapalvelujen myynnistä. Jos olet ennakkoluuloton, aktiivinen ja tavoitteellisen työotteen omaava henkilö, ota yhteyttä. Liitä hakemukseesi palkkatoivomus ja lyhyt (noin 2 minuuttia) videoesittely itsestäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva.

 

Tehtäviin hakeminen:
Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteella: marja-terttu.mosorin-palo@caritaslaiset.fi 4.11.2016 klo 16:00 mennessä.

Lisätietoa tehtävistä antavat:
Liiketoimintajohtaja Marja-Terttu Mosorin-Palo, puh. 040 751 5573 ja  toimitusjohtaja Paula Tuominen, puh. 044 734 0301.