Avoimet työpaikat: Lähihoitajia ja avustajia Ouluun

20082018

mies-ja-hoitaja

 

Haemme Ouluun vanhusten ja vammaisten asumispalveluihin sekä vammaisten kotiin annettaviin palveluihin LÄHIHOITAJIA JA AVUSTAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto, avustajan tehtävässä koulutusvaatimusta ei ole. Arvostamme aiempaa kokemusta vanhus- ja/tai vammaistyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 15.10.2018. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja lähihoitajan tehtävää hakevan henkilön on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.


Hakeminen:

Täytä sähköinen hakemus 2.9.2018 mennessä

Lähihoitajan sähköinen hakemus

Avustajan sähköinen hakemus


Tiedustelut:

Arkisin klo 09.00-15.00, palvelupäällikkö Sinikka Sirviö, puh. 040 520 6211