Avoimet työpaikat: Päivätoiminnan ohjaaja

13042018

Muokattu susanna ja mauri

Etsimme päivätoiminnan ohjaajaa
kehitysvammaisten palvelukotiin

Haemme Oulun Pateniemessä sijaitsevaan palvelukoti Caritas Maininkiin päivätoiminnan ohjaajaa. Caritas Maininki tarjoaa tehostettua asumispalvelua erityisesti keskivaikea- tai vaikea-asteisesti kehitysvammaisille henkilöille kodinomaisessa asumisympäristössä. Palvelut ovat asukkaiden hyödynnettävissä ympärivuorokautisesti.

Päivätoiminnan ohjaaja vastaa asukkaille suunnatun päivätoiminnan tavoitteellisesta suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Lisäksi hän osallistuu talon arkiaskareisiin ja hoitotyöhön.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (esim. sosionomi AMK tai toimintaterapeutti AMK). Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammatyöstä sekä päivätoiminnan ohjaamisesta. Arvostamme vahvaa ammatillista näkemystä päivätoiminnan kehittämiseksi, sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Saat päivätoiminnan ohjaajan tehtävään saa hyvän perehdytyksen, sillä nykyinen päivätoiminnan ohjaajamme siirtyy tiimivastaavan tehtävään ja perehdyttää uuden työntekijän.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Suosikkiin.

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakemus 29.4.2018 mennessä

Tiedustelut:
Johtava ohjaaja Kaisu Oikarinen puh. 044 468 4361 (parhaiten tavoitat minut arkisin klo 9-14 välisenä aikana)