DigiJelppari

DigiJelppari on Caritas-Säätiön kolmivuotinen (2019-2021) hanke, jossa oululaiset ikäihmiset saavat digiopastusta vapaaehtoisilta. Hankkeen tavoitteena on oululaisten ikäihmisten (+65 v.) osallisuuden parantaminen ja yksinäisyyden vähentäminen uusien digitaitojen avulla.

+65-vuotias, digiasioista kiinnostunut – ilmoittaudu mukaan jelpattavaksi!
Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia sovelluksia paremmin? Tarvitsetko apua tietokoneesi, tablettisi tai älypuhelimesi käytössä?

Uusia digitaitojasi voivat olla:
– Sähköinen asiointi (esim. verkkopankki, Kela, omakanta, e-liput)
– Yhteydenpito ja sosiaalinen media (esim. sähköposti, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter)
– Tiedonhaku ja medialukutaito (esim. Google, digilehdet)

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!
Etsimme digijelppareiksi kaikenikäisiä ihmisiä, joilla on innostusta ja kykyjä opastaa ikäihmisiä digiasioissa.

Tulevana digijelpparina:
– Tarjoat henkilökohtaista digiopastusta ikäihmisen kotona hänen omilla laitteillaan (1-5 krt.).
– Sinut haastatellaan ja saat hyvän koulutuksen digijelpparina toimimiseen.
– Saat uusia kokemuksia ja hyvää mieltä merkityksellisestä vapaaehtoistoiminnasta.
– Voit hyödyntää kokemustasi digijelpparina myös opinnoissasi.

Ota yhteyttä: projektikoordinaattori Matleena Keränen, puh. 044 468 4201, matleena.keranen@caritaslaiset.fi

Voit myös hakea mukaan toimintaan tällä lomakkeella:

Hae vapaaehtoiseksi digijelppariksi

• Syötä luku väliltä 1920 - 2100.
  • Hakemus käsitellään luottamuksellisesti.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (2016/679). Lisätietoja Caritaksen henkilötietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteistamme (linkki sivun alla). Käytämme antamiasi tietoja vain Caritaksen vapaaehtoistoimintaan liittyvään viestintään ja tiedottamiseen. Tämän suostumuksen voit peruuttaa myöhemmin ottamalla yhteyttä projektikoordinaattori Matleena Keräseen.