Lahjoitus Suomen Lähetysseuralle

19122016

joulu_hiutale

Jouluun kuuluu hyvän mielen jakaminen ja muista ihmisistä huolehtiminen. Tänä vuonna olemme lahjoittaneet yhteistyökumppaneiden joulukortteihin varatut varat Suomen Lähetysseuralle.

80 prosenttia maailman miljardista vammaisesta ihmisestä elää köyhissä maissa syrjittynä ja köyhyysrajan alapuolella. Erityisen heikossa asemassa on vammainen lapsi, joka tarvitsee erityishuomiota ja hoitoa, johon köyhällä perheellä ei ole varaa.

Lahjoituksemme avulla voimme tukea vammaisten lasten erityiskouluja, järjestää kuntoutusta ja terveydenhoitoa, kouluttaa opettajia, lisätä viittomakielen käyttöä ja näin tukea vammaisten lasten kasvua rohkeiksi ja itsenäisiksi aikuisiksi.

Kotimainen Suomen Lähetysseura on saanut aikaan pysyviä muutoksia köyhien maiden heikoimmassa asemassa olevien ihmisten elämässä jo yli 150 vuoden ajan.

Hyvästä yhteistyöstä kiittäen ja
Rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2017 toivottaen,