Opiskelija – tule mukaan Caritaksen Hyvä Naapuri -toimintaan ja asu edullisesti palvelutalossa!

30062016

hyvanaapuri_nettisivuille

Etsimme yhteensä seitsemää ennakkoluulotonta ja hyvää tyyppiä, jotka ovat valmiita asumaan ja viettämään aikaa palvelutalossa. Pääset tutustumaan uusiin, erilaisiin ihmisiin ja asumaan edullisesti omassa vuokra-asunnossa Oulussa. Ryhdy Hyväksi Naapuriksi ja tule osaksi Caritas Yhteisöä!

Caritas tarjoaa yhteensä seitsemälle opiskelijalle edullista asumista kahdessa eri palvelutalossa. Limingantullissa sijaitsevaan Härkälinnaan pääsee asumaan kaksi opiskelijaa ja Puolivälinkankaalla sijaitsevaan Metsolan Kartanoon viisi. Hakijoiden täytyy olla vähintään 18-vuotiaita.

Asunnot ovat yksiöitä tai kaksiota ja vuokran suuruus on alkaen 295 euroa kuukaudessa. Asumiseen kuuluu lisäksi vapaamuotoista vapaa-ajan viettoa palvelutalojen asukkaiden kanssa. Yhteisen tekemisen ohella Hyvä Naapuri elää kuitenkin tavallista elämää normaalin vuokra-asumisen säännöin.

Vapaa-ajan aktiviteetit ovat opiskelijan oman mielenkiinnon kohteiden ja osaamisen mukaan sovittavissa. Taitava musikantti voi pitää palvelutalolla musiikkihetken ja innokkaat penkkiurheilijat voivat seurata urheilua yhdessä kotisohvalta. Jauhopeukalot voivat puolestaan leipoa yhdessä asukkaiden kanssa. Ikäihmisiä ilahduttaa juttuseura tai yhteinen ulkoiluhetki.

Caritas haluaa toiminnallaan tuoda yhteen erilaisia ihmisiä ja mahdollistaa eri-ikäisten ihmisten kohtaamisia. Metsolan Kartanossa asuu ikäihmisiä, ja Härkälinnassa suurimmaksi osaksi moni- ja liikuntavammaisia nuoria ja aikuisia. Muuttamaan pääsee elokuun alusta lähtien.

Hae asuntoa vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse 15.7. mennessä. Kerro hakemuksessa kumpaan yksikköön haet asukkaaksi, itsestäsi ja harrastuksistasi sekä miksi juuri sinä olisit Hyvä Naapuri!

infolaatikko7

Hakemukset ja lisätiedot: