Pidä huolta aivoistasi – Yleisöluento Caritas Matriitissa 27.8.2018

20082018

puzzle-1243091_1920

Tervetuloa Caritas Matriitiin kuuntelemaan maksutonta luentoa aivojen terveydestä ja aivoverenkiertohäiriön ennaltaehkäisystä. Luennoitsijana toimii Risto Lappalainen Aivoliitosta.

Paikka:   Pertin Pirtti, Caritas Matriiti, Valtatie 37
Aika:       Maanantaina 27.8.2018, KLO 15    (luennon kesto n.1,5 h)

 

Vapaa pääsy, tervetuloa!

 

Pidä huolta aivoistasi – korvaamattomasta kovalevystä

Aivoterveys on hyvinvointimme ja toimintakykymme perusta. Tätä kivijalkaa voi vaalia arjen valinnoilla ja pienillä terveellisillä muutoksilla, joista hyötyy koko ihminen. Fiksut valinnat tänään ehkäisevät myös ennalta aivosairauksia.

Aivoterveys ansaitsee erityishuomiota monesta syystä, joista yksi on vastaansanomaton: aivot ovat elin, joita ei voi vaihtaa ja varaosia ei ole tarjolla. Synnymme, elämme ja kuolemme samojen aivojen kanssa. Sinä olet aivosi.

Aivoliitto on kansanterveys-, vammais- ja potilasjärjestö, joka tukee edustamiensa ryhmien arjessa selviytymistä. Näitä ryhmiä ovat aivoverenkiertohäiriön sairastaneet ja heidän läheisensä sekä perheet, joiden lapsella tai nuorella on kielellinen erityisvaikeus.

Aivoliitto on yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka edistää toiminnallaan aivoverenkiertohäiriöiden ennaltaehkäisyä, kielellisen erityisvaikeuden varhaista tunnistamista sekä hyvää hoitoa ja kuntoutusta. 

Lue lisää: https://www.aivoliitto.fi/