Avoimet työpaikat

Caritas on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. Caritas Yhteisössä työskentelee lähes 500 osaajaa, mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, lääkäreitä, sosionomeja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, ravintolatyöntekijöitä, laitoshuoltajia, henkilökohtaisia avustajia ja taloushallinnon ammattilaisia.

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Lähetä avoin hakemus sähköisesti.

 

+ RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄ (sijaisuus), Oulu

Haemme Caritas Palveluiden ravintoloihin (Ravintola Caritas ja Ravintola Matriiti) RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen sijaisuuteen. Työ on kokoaikaista ja työsuhde kestää 31.12.2019 asti.

Caritas Ravintoloiden tehtävänä on tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotien asukkaille, sairaalan asiakkaille sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita.

Ravitsemistyöntekijän työ sisältää avustavia keittiötyötehtäviä, salaattipöydän valmistusta ja esillelaittoa, kotiruokien pakkaamista, astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitoa, linjaston täyttämistä, asiakaspalvelua sekä tarvittaessa kassatyöskentelyä ja kokouskahvituksista huolehtimista.

Olet vastuuntuntoinen, tiimityötaitoinen ja oma-aloitteinen ravintola-alan peruskoulutuksen käynyt aurinkoinen persoona. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin juttuun ja osaat kohdata asiakkaan. Olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi sekä oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle työtä yhteisössä, jonka työllä on merkitystä. Tehtävämme on tarjota maukasta ja ravitsevaa ruokaa, joka on osa hyvää hoitoa palvelukodeissamme. Lounasravintoloissamme tarjoamme ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun, sekä yhteisöllisen paikan kohdata ja viihtyä.

Työyhteisönä olemme yhteisöllinen, koko ajan kehittyvä ja ketterä paikallinen toimija. Tarjoamme työntekijöillemme erilaisia etuja, mahdollisuuksia lisäkoulutuksiin ja monipuolista virkistystoimintaa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2019 asti. Työ sisältää lauantaivuoroja sekä saattaa sisältää iltatöitä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES).

Työpaikan osoite:
Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.

Hakeminen:
Hae 31.3.2019 mennessä sähköisellä lomakkeella.
Lisätiedot:
Palveluesimies Suvi Lindholm, puh. 050 407 4515
Arkisin klo 13-16

+ LÄHIHOITAJIA, kesäsijaisuuksiin, Oulu

DSC03669_

Caritas tarjoaa kattavia asumis-, kotihoito- ja kuntoutuspalveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Olemme yleishyödyllinen ja hyvää tekevä, Oulussa vuonna 1998 perustettu palveluntuottaja. Palveluliiketoiminnasta syntyvät tuotot ohjataan Caritas-Säätiön kautta pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyväksi, ja meille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys-merkki. Yhteisöömme kuuluu noin 500 työntekijää ja iso joukko vapaaehtoisia. Olemme reilu työnantaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot: lähimmäisenrakkaus, yhteisöllisyys, eettisyys ja vastuullisuus.

Haemme LÄHIHOITAJIA sijaisuuksiin kevään ja kesän ajalle

Haemme Ouluun vanhusten ja vammaisten asumispalveluihin sekä kotiin annettaviin palveluihin lähihoitajia erimittaisiin sijaisuuksiin kevään ja/tai kesän ajaksi.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto, huomioimme myös lähihoitajaopiskelijoiden hakemukset (perusopinnot tulee olla suoritettuna). Sijaisuuksia voivat hakea myös sairaanhoitajaopiskelijat. Arvostamme aiempaa kokemusta vanhus- ja/tai vammaistyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja alkavat joustavasti sopimuksen mukaan. Tehtävät sisältävät vuorotyötä ja käytössä on koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Tehtävää hakevan henkilön on oltava rekisteröityneenä Suosikkiin (poislukien opiskelijat). Tehtävää hakevan opiskelijan on esitettävä ajantasainen opintorekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
ma-pe klo 10-14 palvelupäällikkö Eija Anttila, puh. 045 805 5858.

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakemus 15.4.2019 mennessä. Hakulomakkeeseen tästä

Sijaisuuksia täytetään sitä mukaan kun sopiva henkilö löytyy, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

+ LÄHIHOITAJIA, (jatkuva haku) Rovaniemi

ranua2

Caritas tarjoaa kattavia asumis-, kotihoito- ja kuntoutuspalveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Olemme yleishyödyllinen ja hyvää tekevä, Oulussa vuonna 1998 perustettu palveluntuottaja. Toiminnan tuotot ohjataan Caritas-Säätiön kautta pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyväksi. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys-merkki. Caritas Yhteisöön kuuluu noin 500 työntekijää ja iso joukko vapaaehtoisia.

Haemme Rovaniemelle
LÄHIHOITAJIA vammaistyöhön

Caritas Rovaniemellä on tarjolla vakituista työtä sekä eri pituisia sijaisuuksia lähihoitajan tehtäviin vammaisten asumispalveluyksiköissä. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Asiakkaamme ovat pääasiassa kehitysvammaisia ja neurologisesti vammaisia henkilöitä. He asuvat omassa asunnossaan, ja tarjoamme heille yksilölliset asumispalvelut kotiin sekä apua kodin ulkopuolella. Talossa on runsaasti yhteistä tilaa asukkaiden monipuoliseen yhteisölliseen toimintaan. Tuemme asukkaitamme elämään oman näköistä elämää heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Arvostamme aiempaa kokemusta vammais- ja/tai vanhustyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Edellytyksenä sijaisuuksiin opiskelijoille:
– Lähihoitajalla perusopintojen hyväksytty suorittaminen
– Sairaanhoitajaopiskelijoilta väh. 70 op:n suorittaminen

Hakeminen:

Hakemus lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään

Rekisteröityminen sijaiseksi (keikkatyö ja eripituiset sijaisuudet, jatkuva haku)

(Sijaiset.fi-palvelussa valitse lomakkeesta ”Olen kiinnostunut yksiköstä Caritas Rovaniemi”)

 

Lisätiedot:
Palvelupäällikkö Nina Siira-Kuoksa
nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi
p. 045 675 9329 (parhaiten arkisin klo 12-14).

Työpaikan osoite: Lapinkatu 1

+ KESÄTYÖTÄ NUORILLE (15-17v.), Oulu

vapaaehtoinen

Caritas tarjoaa kattavia asumis-, kotihoito- ja kuntoutuspalveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille Oulun seudulla ja Rovaniemellä. Olemme yleishyödyllinen ja hyvää tekevä, Oulussa vuonna 1998 perustettu palveluntuottaja. Palveluliiketoiminnasta syntyvät tuotot ohjataan Caritas-Säätiön kautta pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyväksi, ja meille onkin myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys-merkki. Yhteisöömme kuuluu noin 500 työntekijää ja iso joukko vapaaehtoisia. Olemme reilu työnantaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot: lähimmäisenrakkaus, yhteisöllisyys, eettisyys ja vastuullisuus.

Koululainen! Tule meille kesätöihin Oulun kaupungin kesätyösetelillä.

Caritas palkkaa taas tulevana kesänä kymmeniä nuoria kesätyösetelillä. Työtä on tarjolla vanhusten ja vammaisten asumispalveluyksiköissä eri puolilla Oulua ja Kempeleessä. Työtä haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jossa voit kertoa vapaamuotoisesti itsestäsi, opiskeluistasi, harrastuksistasi ja mielenkiinnon kohteistasi – miksi juuri sinä sopisit töihin meille. Voit hakemuksessasi myös esittää toiveen palveluyksiköstä, jossa haluaisit mieluiten työskennellä, ja kesätyön ajankohdasta.

Kesätyösetelin voi saada 15-17-vuotias oululainen kesätyöllistämistä varten. Nuoren tulee olla syntynyt 1.5.2001-30.4.2004 välisenä aikana. Maksamme sinulle kahden viikon työstä 350 euron bruttopalkan. Työaika on 6 tuntia päivässä (30 tuntia viikossa).

Meillä pääset tutustumaan yksityiseen sosiaalipalvelualaan vanhus- ja vammaistyön näkökulmasta. Saat arvokasta työkokemusta ihmisläheisestä työstä. Olet työssäsi apuna esimerkiksi palvelukotiemme arjen askareissa, vietät aikaa asukkaiden kanssa seurustellen, sekä avustat ulkoilussa ja retkillä. Työ ei sisällä hoidollisia eikä ohjaavia tehtäviä.

Hakemukset pyydetään lähettämään 31.3.2019 mennessä:

Hae kesätyösetelityötä tästä.

Voit hakea kesätyösetelin omalta opinto-ohjaajaltasi viikosta yhdeksän alkaen. Tarkemmat lisätiedot kesätyösetelistä ja sen ehdoista: www.ouka.fi/oulu/tyo-ja-elinkeinot/kesatyoseteli

+ OSASTOLÄÄKÄRIN SIJAISUUS, Oulu

lääkärihaku

Haemme Caritas Sairaalaan Ouluun lääkäreitä osastolääkärin sijaisuuksiin sekä päivystysrinkiin

Vuonna 2015 avattu yksityinen Caritas Sairaala tarjoaa laadukasta ja kuntouttavaa lyhytaikaista vuodeosastohoitoa. 27-paikkaisen sairaalamme pääasiallisia potilaita ovat erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevat oululaiset. Erikoisuutena tarjoamme yhteistyössä OYS:n kanssa ikäihmisten lonkkaleikkauksen jälkeistä moniammatillista kuntoutusta. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkea, vuonna 2018 potilaamme antoivat Caritas Sairaalalle kokonaisarvosanaksi 9/10.

Haemme lääkäriä osastonlääkärin sijaisuuteen viikoille 17 ja 21 sekä 24.6.-18.8.19 väliselle ajalle. Lisäksi haemme lääkäreitä päivystysrinkiin. Osastonlääkärin sijaisuuksiin huomioimme myös 5. vuosikurssin opinnot suorittaneet. Päivystysrinkiin tulee olla LL opinnot suoritettuna.

Tarjoamme sinulle paikallisena toimijana innovatiivisen ja aktiivisen työyhteisön, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen. Sairaalamme sijaitsee Oulun Taka-Lyötyssä osoitteessa Kapellimestarinkatu 2.

Lisätiedot ja hakeminen:
Tarkempia tietoja tehtävästä antaa sairaalan ylilääkäri Taina Junttila puh. 044 734 0332. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 10-14 tai sähköpostitse taina.junttila@caritaslaiset.fi.

Caritas tarjoaa kattavia asumis-, kotihoito- kuntoutus- ja sairaalapalveluja erityisesti vanhuksille ja vammaisille. Taustallamme vaikuttaa yleishyödyllinen ja hyvää tekevä oululainen Caritas-Säätiö. Palveluliiketoimintamme tuottoja käytetään pohjoissuomalaisten vanhusten ja vammaisten hyvän elämän edistämiseen ja tästä työstä meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Caritas Yhteisöön kuuluu 500 työntekijää ja iso joukko vapaaehtoisia. Lue lisää: www.caritaslaiset.fi.