Avoimet työpaikat

+ Sairaanhoitaja, Caritas Niemelä

Etsimme
SAIRAANHOITAJAA
vammaispalveluiden yksikköömme

Haemme Caritas Niemelään sairaanhoitajaa. Palvelukoti sijaitsee Tuiraan vuonna 2014 avatussa Caritas Matriitissa. Asukkaat ovat liikuntarajoitteisia ikääntyviä, joilla on vammaispalvelulain mukainen oikeus palveluihin. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Vastaat asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä, joten tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksi katsomme myös geronomin tai sosionomin koulutuksen, koska työ sisältää myös asukkaiden ohjaustyötä. Osallistut lisäksi talon arkiaskareisiin ja muuhun hoitotyöhön.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.

Hakeminen:
Täytä 10.9.2017 mennessä sähköinen hakemus

Tiedustelut:
Johtava ohjaaja Sinikka Sirviö, 050 343 3267. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 9-15 välisenä aikana.

+ Toimintaterapeutti, Caritas Kuntoutus

toimitaterapia

Caritas Kuntoutus hakee Ouluun
TOIMINTATERAPEUTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme toimintaterapeuttia äitiysloman sijaisuuteen 31.5.2018 saakka ja mahdollisesti pidempäänkin. Toimintaterapiatilamme sijaitsevat Caritas Kuntoutuksen tiloissa Oulussa, mutta toimintaterapeutit työskentelevät paljon asiakkaiden toimintaympäristöissä, joten työ edellyttää ajokorttia. Työ on itsenäistä ja pääset työskentelemään erilaisten ihmisten kanssa. Pääasiallisia asiakasryhmiämme ovat aikuiset vaikeavammaiset sekä ikääntyneet asiakkaat. Saat työhösi kuntoutustiimimme tuen ja perehdytyksen. Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä.

Hae tehtävää 6.10.2017 mennessä: Täytä sähköinen hakemus täällä

Lisätietoja antaa:
Kuntoutuspäällikkö Paula Oikarainen, puh. 050 529 8459.

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Lähetä avoin hakemus sähköisesti.