Avoimet työpaikat

+ LAITOSHUOLTAJA / AVUSTAJA, Caritas Celesta

siivous

Haemme
LAITOSHUOLTAJAA
Caritas Celestaan

Haemme Caritas Celestaan Oulun Limingantulliin määräaikaiseen työsuhteeseen laitoshuoltajaa 1.12. alkaen vanhempainvapaan sijaisuuteen. Työtehtäviin kuuluvat liikuntavammaisten asumisyksikön yhteisten tilojen ja asukkaiden asuntojen siivous, sekä avustaminen ruokailussa ja yleisissä askareissa. Tehtävä edellyttää laitoshuoltajan tai kotityöpalvelun ammattitutkinnon sekä ohjaustaitoja, koska asuinhuoneiden siivous tapahtuu yhdessä asukkaiden kanssa. Eduksi katsotaan kokemus vammaisten kanssa toimimisesta, mutta tärkeintä on reipas ja ennakkoluuloton asenne. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja arjessa tukena ovat yksikön osaavat työkaverit.

Työ on kokoaikaista päivätyötä. Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

 

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakemus 5.11. mennessä:

Tiedustelut
Johtava ohjaaja Marjo Lokka, 050 330 6117, marjo.lokka@caritaslaiset.fi.

+ PALVELUESIMIES, Ravintola Caritas

kokki

Haemme
PALVELUESIMIESTÄ
Ravintola Caritakseen Ouluun

Etsimme tiimimme ravintolatyön ammattilaista palveluesimiehen tehtävään. Ravintolamme tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotiemme asukkaille sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita. Olet organisointikykyinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, jolla on kyky johtaa innostavasti henkilöstöä. Kehität jatkuvasti toimintaa ja nautit yllättävistäkin tilanteista kestäen muutostilanteiden paineet. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aikaisempaan kokemukseen esimiestehtävästä.

Työhösi kuuluu käytännön työtä ravintolassa ja hallinnollisia tehtäviä. Osallistut henkilökunnan kouluttamiseen sekä ateriapalvelujen toiminnan kehittämiseen. Tiimiisi, jonka lähiesimies olet, kuuluu 12 työntekijää. Esimiehenäsi toimii ateriapalvelupäällikkö.

Edellytämme sinulta

  • ravintola-alan osaamista
  • tehtävään soveltuvaa esimieskoulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä
  • Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
  • kykyä kehittää ja innostaa sekä halua onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa
  • hyvää organisointikykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kokoaikainen. Noudatamme tehtävässä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Työpaikan osoite on Caritas-Koti, Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.

Hakeminen:
Täytä hakemus sähköisesti sunnuntaihin 19.11.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ateriapalvelupäällikkö Anna-Maija Siikaluoma p. 045 636 5372
1.-3.11., 8.-10.11. ja 13.-17.11.2017 klo 12.00 – 15.00 välisenä aikana

 

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Lähetä avoin hakemus sähköisesti.