Avoimet työpaikat

+ Laitoshuoltaja, Oulu

Haemme siivouspalvelutiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laitoshuoltajaa 1.9.2017 alkaen. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kotisiivousta, omien yleisten tilojemme puhdistamista sekä pyykkihuoltoa.

Vaatimuksena puhdistusalan koulutus, hyvä asiakaspalvelutaito, joustavuus ja perus atk-osaaminen (osaat käyttää sähköpostia). Ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yhteisössä, tiimityötä hyvässä hengessä, monipuolisia henkilöstöetuja ja aktiivista virkistystoimintaa. Työ on kokoaikaista päivätyötä. Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

 

Hakeminen:

Täytä 31.7. mennessä sähköinen hakemus

 

Lisätiedot tehtävästä:

Siivousesimies Soile Hirvonen-Katiska, puh. 045 636 5160

+ Lähihoitaja: Lyhytaikaisia sijaisuuksia Rovaniemellä

Caritas on laajentanut palvelutoimintaansa Rovaniemelle maaliskuussa. Asukkaat ovat muuttaneet taloon ja palvelutoiminta on käynnistynyt. Talossa työskentelee lähes 40 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Lapinkatu 1:een avattu palvelutalo Caritas Rovaniemi tarjoaa erilaisia asumisen vaihtoehtoja ikäihmisille ja vammaisille tavallisesta vuokra-asumisesta tehostettuun palveluasumiseen, sekä kattavat palvelut ja vapaaehtoistoimintaa asumisen tueksi. Me haluamme, että yhteisömme ovat aktiivisia asumisen paikkoja, joissa on hyvä elää.

Haemme lähihoitajia
lyhytaikaisiin sairaslomansijaisuuksiin yms. erityisesti vammaisten asumispalveluyksiköihin.

Toivomme, että sinulla on sosiaali- ja/tai terveysalan tutkinto, tai olet edennyt alan opinnoissa, valmius lyhytaikaisiin sijaisuuksiin ja tuntityöhön, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Käy ensin rekisteröitymässä sijaiseksi Sijaiset.fi järjestelmäämme. Otamme sinuun sen jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian.

Lue lisää Caritas Rovaniemen vammaisten asumispalveluista

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Lähetä avoin hakemus sähköisesti.