Avoimet työpaikat

+ Kesätyöseteli kesä 2018

kesätyöseteli

Tule meille kesätöihin Oulun kaupungin kesätyösetelillä

Caritas palkkaa taas tulevana kesänä kymmeniä nuoria kesätyösetelillä. Työtä on tarjolla erityisesti vanhusten ja vammaisten asumispalveluyksiköissä ja palvelukeskuksissa eri puolilla Oulua ja Kempeleessä. Nuoret voivat hakea työtä sähköisellä hakulomakkeella, johon he voivat merkitä sen yksikön, johon haluaisivat kesätöihin.

Kesätyösetelin voi saada 15-17-vuotias oululainen kesätyöllistämistä varten. Nuoren tulee olla syntynyt 1.5.2000-30.4.2003 välisenä aikana. Maksamme sinulle kahden viikon työstä 345 euron bruttopalkkaa (työaika 30h viikossa).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan sosiaalipalvelualaan vanhus- ja vammaistyön näkökulmasta. Saat arvokasta työkokemusta ihmisläheisestä ja merkityksellisestä työstä. Olet työssäsi apuna esimerkiksi palvelukotiemme arjen askareissa, vietät aikaa asukkaiden kanssa seurustellen sekä avustat ulkoilussa ja retkillä.

Hae kesätyösetelityötä tästä

Haku kannattaa tehdä 31.3. mennessä, sillä paikat täytetään sitä mukaan kun sopiva hakija löytyy.

Lisätiedot kesätyösetelistä Oulun kaupungin sivuilta ja Kempeleen kunnan sivuilta

 

+ SIJAISIA, Caritas siivouspalvelut

Haemme siivouspalvelutiimimme SIJAISIA eripituisiin sijaisuuksiin sekä kesätyöntekijöitä ajalle 4.6.-31.8.2018. 

Työ on monipuolista siivoustyötä Caritaksen omissa palveluyksiköissä, ja merkittävä osa työstä on asiakkaidemme omassa kodissa tapahtuvaa siivoustyötä. Työ on päivätyötä.

Hakemamme henkilö on puhtaanapitoalan koulutuksen omaava, alaa opiskeleva tai muuten siivousalalta työkokemusta omaava. Olet reipas, luotettava, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen. Eduksi katsotaan voimassa oleva hygieniapassi ja ajokortti.

Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES.

Täytä sähköinen hakemus

Lisätiedot:

Siivousesimies Soile Hirvonen-Katiska, puh. 045 636 5160

+ LÄHIHOITAJIA, Caritas Rovaniemi

Haemme LÄHIHOITAJIA vammaistyöhön

Haemme Rovaniemelle vammaisten asumispalveluihin lähihoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta vammaistyöstä, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Otamme yhteyttä työnhakijaan haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset sekä ammattihenkilöiden keskusrekisterin merkinnät (Terhikki-rekisteri).

Hakeminen:
Täytä sähköinen hakemus

Lisätiedot:
Palvelupäällikkö Nina Siira-Kuoksa
nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi
p. 045 675 9329 (mielellään perjantaisin)

 

 

+ LÄHIHOITAJAN SIJAISUUKSIA, Caritas Rovaniemi

Haemme sijaisia ja kesätyöntekijöitä vammaistyöhön

Caritas Rovaniemellä on tarjolla keikkatyötä ja lyhytaikaisia sijaisuuksia lähihoitajan tehtäviin vammaisten asumispalveluyksiköissä. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Edellytyksenä sijaisuuksiin opiskelijoille:

– Lähihoitajalla perusopintojen hyväksytty suorittaminen
– Sairaanhoitajaopiskelijoilta väh. 70 op:n suorittaminen
– Rohkea asenne, joustavuus ja asiakaspalveluhenkisyys

Hakeminen:

Kesätyöhaku sähköisellä lomakkeella

Rekisteröityminen sijaiseksi (keikkatyö ja eripituiset sijaisuudet, jatkuva haku)

Sijaiset.fi-palvelussa valitse lomakkeesta ”olen kiinnostunut yksiköstä Caritas Rovaniemi”.

 

Lisätiedot:
Palvelupäällikkö Nina Siira-Kuoksa
nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi
p. 045 675 9329 (mielellään perjantaisin)

+ KOKKI, Ravintola Caritas, Oulu

Haemme Ravintola Caritakseen KOKKIA opintovapaan sijaisuuteen

Caritas Ravintoloiden tehtävänä on tuottaa päivittäiset ateriapalvelut palvelukotien asukkaille, sairaalan asiakkaille sekä kaikille avoimia lounasravintolapalveluita.

Kokin työ sisältää lounasruokien valmistuksen erityisruokavaliot huomioiden sekä muita keittiön yleisiä tehtäviä. Tarvittaessa olet valmis osallistumaan myös asiakaspalveluun. Olet vastuuntuntoinen, tiimityötaitoinen ja oma-aloitteinen ravintola-alan ammattilainen. Nautit ruoanvalmistuksesta ja olet kiinnostunut kehittämään omaa työtäsi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava hyvä paineensietokyky, asiakaslähtöinen tapa toimia ja taitoa organisoida työtehtäviä. Edellytämme alan ammattitutkintoa ja aiempaa kokemusta kokin tehtävistä.

Tarjoamme sinulle työtä yhteisössä, jonka työllä on merkitystä. Tehtävämme on tarjota maukasta ja ravitsevaa ruokaa , joka on osa hyvää hoitoa palvelukodeissamme. Huomioimme erityisruokavaliot ammattitaidolla. Lounasravintoloissamme tarjoamme ystävällisen ja henkilökohtaisen palvelun, sekä yhteisöllisen paikan kohdata ja viihtyä.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2019 asti. Työ sisältää lauantaivuoroja sekä saattaa sisältää iltatöitä. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen (Yksityisen sosiaalipalvelualan TES). Työpaikan osoite: Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu.

Hakeminen:
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 2.4.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluesimies Suvi Lindholm
puh. 050 407 4515
Arkisin klo 13-16

Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoistamme. Voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen, jossa kerrot minkälaisista työtehtävistä olisit kiinnostunut ja miksi. Lähetä avoin hakemus sähköisesti.