Vapaaehtoisille monenlaisia mahdollisuuksia – Katso paikat!

16082018

ulkoiluryhmä

Asukkaiden toiveita vapaaehtoisten vetämille ryhmille ja toiminnalle

Monen vanhus- ja vammaisasukkaan hartaana toiveena on saada ystävä kahdenkeskiseen ajanviettoon, esimerkiksi ulkoiluseuraksi tai harrastekaveriksi. Tämä toiminta ei vaadi vapaaehtoiselta suunnittelua tai valmistelua; tärkeintä on annettu aika, avoin mieli ja läsnäolo.

Moni vapaaehtoisen vetämä ryhmä on toiminut Caritaksessa useamman vuoden ajan. Asukkaidemme toive on, että olisi mukavaa jos vanhat ryhmät voisivat jatkua. Niinpä vapaaehtoistyöstä kiinnostuneen ei tarvitse keksiä toimintaa alusta alkaen, vaan toimintaan voi tulla mukaan jo olemassa olevan ryhmän vetäjäksi. Vapaaehtoiset ovat asukkaillemme tärkeä ja korvaamaton osa hyvää arkea ja elämänlaatua.

Avoimet mahdollisuudet:

– Lisää vapaaehtoisia vanhusten ulkoiluttamisryhmään (Yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa, Willa Lupiini, Kempele)
– Ystävä/ulkoilukavereita (Oulussa useita paikkoja eri sijainnilla)
– Musiikkihetken vetäjä (vanhusten tai vammaisten henkilöiden pariin)
– Karaoke-tuokion vetäjä vammaisten pariin (vanhusten tai vammaisten henkilöiden pariin)
– Lehtien lukija vammaisten pariin
– Retkikavereita vanhus- ja vammaistyöhön
– Toiminnallisten tuokioiden ohjaaja vanhusten pariin (esim. liikunta- tai peliryhmä)
– Käsityö/Tarinakerhon vetäjä (Caritas Matriiti Tuira)
– Asukaskahvilaan apu
– Porinapiirin vetäjä vammaisten pariin
– Peli-iltojen vetäjä (Caritas-Koti)
– Runokerhon vetäjä (Caritas-Koti)
– Käsityöryhmän ohjaaja (Metsolan Kartano)

Ota rohkeasti yhteyttä niin opastamme sinua eteenpäin!
Linkki vapaaehtoistoiminnan sivulle

Matleena Keränen, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori